Farrugia's Ragdoll Cattery

Vi har 2 voksne piger som er flyttet hjemmefra , og vi er så heldig at have 4 dejlige børnebørn .

I 2015 fik vi vores første Ragdoll Malibu , da vi var blevet forelsket i racen og villle gerne udstille , vi gik i forvejen på udstilling med vores norske skovkat .
Men dengang var det hellere ikke nemt at få en killing og vi ventede i 2 1/2 år på vores dejlig han kastrat Malibu han gik lige i hjertet med hans dejlig væremåde og milde sind .
Efter 1 års tid blev vi enig om at søge stamnavn og vi fik vores stamnavn i 2016 26 maj .

Vi er vild forelsket i denne dejlig race , og vi bestræber os på at opdrætte store sunde kærlige ragdolls som er alt det som vi jo elsker så meget , deres måde at være på og milde sind .
Vores ragdoll lever sammen med os som en familie hvilket vi elsker.
For os er det en hobby og vi vil lejlighedsvis havde killinger til nye blivende hjem .

Vore ragdolls sælges ikke til frit løb, men gerne lukket have eller volliere .
Ragdoll kan komme rigtig galt afsted hvis de møder naboens hankat som vil slås , for de er ikke opdrættet til at skulle forsvare sig .
Vi har selv bygget 2 hankatte huse , voliere og lukket have til vores dejlige pelsbørn .
De kan dog sagtens bo i lejlighed , og hvis man kunne ha lyst kan man jo ta en sele på og gå lidt ud med den , hvis man syntes det er hyggelig .
Vi svare gerne på spørgsmål om racen pelspleje osv
For os er det vigtig at den killing i /du får er alt det du drømte om , så derfor er det vigtig i passer sammen , hvilket er vores fonemeste opgave at sørge for i gør .
Vi min mand Daniel og jeg åbner gerne vores hjem ,så du/i kan se vores ragdolls i forskellige farver og mønstre , og se hvordan vores ragdolls er .
Vi udstiller stadig meget i ind og udland og vil som regel være at træffe på de forskellige udstillinger rundt omkring i landet .

Lær os at kende