Lille fortælling om hvem vi er .

Vi har 2 voksne  piger som er flyttet hjemmefra , og vi er så heldig at have 4 dejlige børnebørn .

I 2015 fik vi vores første Ragdoll Malibu , da vi var blevet forelsket i racen og villle gerne udstille ,  vi gik i forvejen  på udstilling med vores norske skovkat .

Men dengang var det hellere ikke nemt at få en killing og vi ventede i 2 1/2 år på vores dejlig han kastrat Malibu han gik lige i hjertet med hans dejlig væremåde og milde sind .

Efter 1 års tid blev vi enig om at søge stamnavn og vi fik vores stamnavn i 2016 26 maj .

Vi er vild forelsket i denne dejlig race , og vi bestræber os på at opdrætte store sunde kærlige ragdolls som er alt det som vi jo elsker så meget , deres måde at være på og milde sind .

Vores ragdoll lever sammen med os som en familie hvilket vi elsker.

For os er det en hobby og vi vil lejlighedsvis havde killinger til nye blivende hjem .

Vore ragdolls sælges ikke til frit løb, men gerne lukket have  eller volliere .

Ragdoll kan komme rigtig galt afsted hvis de møder naboens hankat som vil slås , for de  er  ikke opdrættet til at skulle forsvare sig .

Vi har selv bygget 2 hankatte huse , voliere og lukket have til vores dejlige pelsbørn .

De kan dog sagtens bo i lejlighed , og hvis man kunne ha lyst kan man jo ta en sele på og gå lidt ud med den , hvis man syntes det er hyggelig .

Vi svare gerne på spørgsmål om racen pelspleje osv 

For os er det vigtig at den killing i /du får er alt det du drømte om , så derfor er det vigtig i passer sammen , hvilket  er vores fonemeste opgave  at sørge for i gør .

Vi min mand Daniel og jeg åbner gerne vores hjem ,så du/i kan se vores ragdolls i forskellige farver og mønstre , og se hvordan vores ragdolls er .

Vi udstiller stadig meget i ind og udland og vil som regel være  at træffe på de forskellige udstillinger rundt omkring i landet .

DanishEnglishFrenchGerman